Meer actueel nieuws over CircusPatz is te vinden op onze Facebookpagina, op Twitter en op Hyves. Ga voor foto's naar Pinterest en Flickr. Bezoek ook ons videokanaal op YouTube!


Aanbiedingsbrochure CircusPatz

Download hier de meest recente aanbiedingsbrochure van CircusPatz!

download (pdf)

Winkelpromotie

CircusPatz is vooral opzoek naar retailers die onze hele lijn van verhalen in zijn of haar winkel wil hebben. Daarom belonen wij die retailers met een hele reeks van originele winkelvloeracties. Zo komen onze auteurs en illustratoren graag kosteloos langs in uw winkel voor een leuk event. Ook geven we in het kader van bepaalde CircusPatz verhalen korte workshops, speciaal bedacht voor op de winkelvloer. Neem contact op met CircusPatz als u graag tot de kring van 'Vrienden van CircusPatz' wil horen.Ook zetten we onze Verhalen*school en Verhalen*laboratorium graag in voor promotie. Zo kunnen we ook workshops en meet & greet bezoeken als prijzen weggeven aan uw eigen klanten...

Mail ons voor meer info.


Beeldbank

Mail patz@circuspatz.com voor promotiematerialen tbv verkoop.Download hier high res beeldmateriaal tbv publicaties e.d.:

Verkoopinformatie

*Alle CircusPatz titels zijn via het Centraal Boekhuis te bestellen.*


Uitgegeven door CircusPatz

Tel: 06-52406004 of patz@circuspatz.com

Uitgegeven door A.W.Bruna/Arbeiderspers

Boekhandel: verkoop@awbruna.nl of +31 30 247 04 22.
Buitenboekhandel:Natascha Schrijn, Natascha.Schrijn@apawb.nl

Vertegenwoordiging A.W. Bruna Uitgevers B.V. in Belgie

WPG Uitgevers Belgie nv
Mechelsesteenweg 203
2018 Antwerpen
T +32 3 2857 200
F +32 3 2857 299
De verhaalproducten van CircusPatz

Het Wonderbaarlijke Verhalen*laboratorium CircusPatz gelooft in mooie spullen, in kwaliteit en authenticiteit. Daarom werken we alleen maar met auteurs, vormgevers, illustratoren en productontwikkelaars die het maken van verhalen het leukste vak van de wereld vinden. En gaan we bij al onze producten net even een stap verder dan de meeste collega's.

We bouwen graag langdurige en duurzame relaties op met onze lezers (en de ouders van onze lezers). Daarom willen we ons juist richten op resellers die ook op zoek zijn naar langdurige relaties met hun klanten. Die juist in deze tijden mooie spullen waarderen en zich willen onderscheiden van de 'dozenschuivers'. Ondernemers die snappen dat er ook mensen zijn die wat anders zoeken dan de gebruikelijke top 10. Ondernemers die een uitleg van een product juist zien als een uitgelezen kans om een relatie met een klant op te bouwen.CircusPatz is op zoek naar mogelijke resellers die samen met ons aan het prachtige merk CircusPatz willen bouwen. Die investeren in ons merk. Want dan investeren we vanzelfsprekend ook in de samenwerking. En dat doen we in de vorm van originele promoties, auteursbezoeken, workshops en displays. Allemaal om de samenwerking niet alleen succesvoller maar ook plezieriger te maken.

CircusPatz werkt nauw samen met één van de grootste uitgevers van Nederland; A.W.Bruna Uitgevers. Het Verhalen*laboratorium CircusPatz leunt niet alleen tegen hun uitgeefexpertise aan maar maakt ook gebruik van hun verkooporganisatie. Al onze producten zijn op die manier o.a. ook te bestellen bij het Centraal Boekhuis.

Natuurlijk kom ik graag langs om u persoonlijk het verhaal van het Wonderbaarlijke Verhalen*laboratorium CircusPatz en al onze Buitengewone Opmerkelijke Plannen te vertellen.

Hopelijk tot ziens!

Met Buitengewoon Vriendelijke Groet,

Patz van der Sloot
Verhalenmaker CircusPatz
patz@circuspatz.com / 06 -52406004