Meer actueel nieuws over CircusPatz is te vinden op onze Facebookpagina, op Twitter en op Hyves. Ga voor foto's naar Pinterest en Flickr. Bezoek ook ons videokanaal op YouTube!

Wist u dat we ook voor derden verhalen en verhaalproducten maken? Van lespakketten en complete boekproducties tot complete verhaalformats, allemaal met net zoveel passie en vakmanschap bedacht en gemaakt als onze eigen verhalen...

>> Meer info

Pers

Voor informatie over nieuwe titels, het aanvragen van beeldmateriaal, recensie-exemplaren en interviews kunt u contact opnemen met:

CircusPatz: Patz van der Sloot
patz@circuspatz.com, +31 (0)6 52406004

De Perswinkel: Marianne Sijberen
marianne@perswinkel.nl, +31 (0)6-41937341

High Res beeldmateriaal tbv publicaties is te downloaden via de >> beeldbank van de Perswinkel.Wat doet het Wonderbaarlijke Verhalen*laboratorium CircusPatz en waarom doen ze dat?

>> Bekijk het filmpje op YouTube...De Createurs van het Verhalen*laboratorium:

>> Even voorstellen...Patz over het opvoeden van zijn kinderen. Mooi artikel uit 'Groter Groeien' magazine over opvoeden en fantasie...

>> lees! (pdf)Ik geloof hartstochtelijk dat we elkaar enorm veel plezier gaan doen als we allemaal op zoek gaan naar werk waar we echt blij van worden. Werk dat bij onze vaardigheden past. Werk dat we graag willen doen en dat we goed kunnen, in plaats van alleen maar te werken om de huur te kunnen betalen. Dat zou zomaar kunnen leiden tot betere en mooiere spullen en vooral blijere mensen.

Toen ik het wonderbaarlijke verhalenlaboratorium CircusPatz in 2007 begon had ik precies dát voor ogen. We maken met veel plezier verhalen en van die verhalen maken we weer de mooiste verhaalspullen. Spullen die we zelf als kind gehad hadden willen hebben of die we aan onze eigen kinderen zouden willen geven. Spullen waar we trots op kunnen zijn. Dat kan van alles zijn: boeken, maar ook speelgoed, spellen of apps. Onlangs heeft CircusPatz zelfs de eerste stappen gezet op het gebied van film en televisie. Eén ding hebben de spullen die CircusPatz maakt gemeen: het zijn allemaal producten met verhalen waar ontdekking, avontuur en verwondering centraal staan. En waar kwaliteit nog een belangrijke rol speelt. Omdat we vinden dat kinderen (en eigenlijk ook grote mensen) niet zonder verwondering, ontdekkingen en avontuur kunnen.Inmiddels werken er meer dan twaalf auteurs, vormgevers, illustratoren, productontwikkelaars en andere verhalenmakers aan de verschillende creaties van het verhalen*laboratorium CircusPatz in Utrecht. Stuk voor stuk zijn het mensen die net zoals ik het maken van verhalen het leukste en mooiste vak van de wereld vinden.

Wij beleven in ieder geval ontzettend veel plezier aan het maken en bedenken van onze verhalen. Ik hoop met heel mijn hart dat de lezer met deze verhalen minstens evenveel plezier zal beleven!

Buitengewoon vriendelijke groet en...
May All Your Days be Circus Days!

Patz van der Sloot

Ambassadeur van de Fantasie, Liefhebber van Planeten en Sterren, Verzamelaar van Buitengewoon Rare Objecten, Notoire Leunstoel Avonturier, Amateur Schatzoeker, Verhalenjager en oprichter/verhalenmaker Wonderbaarlijke Verhalen*laboratorium CircusPatz.

M patz@circuspatz.com | T 06-52406004