Boekingen

Neem voor boekingen contact op met contact@circuspatz.com
Neem een kijkje in de Verhalen*winkel van CircusPatz.


Meer actueel nieuws over CircusPatz is te vinden op onze Facebookpagina, op Twitter en op Hyves. Ga voor foto's naar Pinterest en Flickr. Bezoek ook ons videokanaal op YouTube!

CircusPatz createurs die de klas ingaan...


Patz van der Sloot
Oprichter CircusPatz en bedenker van alle verhalen...

>>Meer info


Ingrid Mulder
Auteur van het 'MvZGZ en het Verloren Legioen'...

>>Meer info


Mariëtte Ciggaar
Auteur van 'Kick Fearless', 'Villa Willemina", 'MvZGZ en de Splijtende Stad' en 'MvZGZ en het Verzonken Labyrint'...

>>Meer info


Krista Izelaar
Auteur van alle 'Hoe jij...' ontdekavonturen.

>>Meer infoCircusPatz komt graag langs op je school voor inspirerende gastlessen. In het kader van een bepaald boek, maar ook bijvoorbeeld voor een leerzame workshop verhalenmaken of om te vertellen hoe je nu eigenlijk een boek maakt. Alle gastlessen duren een uur waarbij participatie altijd een belangrijke rol speelt.Wat kom er allemaal bij kijken om een boek te maken?

Aan de hand van 'Hoe jij de Wonderbaarlijke Avontureneilanden ontdekte' vertellen we hoe het boek tot stand is gekomen. Waar komt het idee vandaan?

Kosten 150,= 1 uur / 250,= voor 2 uur (2 groepen) / voor groepen 5, 6, 7 en 8 / maximaal 25 kinderen per les / inclusief 1 expl van 'Hoe jij de Wonderbaarlijke Avontureneilanden ontdekte'*

Ga je mee op Eilandavontuur?

Samen met de klas gaan we op Ontdekkingstocht langs de Avontureneilanden. Voorlezen en daarna zelf aan de slag met je eigen Avontureneiland!

Kosten 120,= 1 uur / 190,= voor twee uur (2 groepen) / voor groepen 2, 3 en 4 / maximaal 25 kinderen per les / inclusief 1 expl van 'Hoe jij de Wonderbaarlijke Avontureneilanden ontdekte'*Met Verhalen aan de slag!

De CircusPatz Verhalen*school komt naar je toe!
Met de avonturenkist vol verhalen uit het Verhalen*laboratorium van CircusPatz gaat de hele klas aan de slag met verhalen. Want iedereen heeft genoeg fantasie om een verhaal te verzinnen. Niet alleen maak je je eigen verhaal, we verklappen je zelfs ook een paar verhaal-geheimen...

Kosten 150,= 1 uur / 250,= voor twee uur (2 groepen) / voor groepen 5, 6 en 7 / maximaal 25 kinderen per lesAuteurbezoeken

Op verzoek kunnen bepaalde CircusPatz auteurs en createurs natuurlijk ook langskomen om iets over hun eigen boek te vertellen.

Kosten 150,= 1 uur / 250,= voor twee uur (2 groepen) / voor alle groepen / maximaal 25 kinderen per les* De boeken worden waar mogelijk twee weken voor het bezoek naar de school gestuurd zodat de betreffende klassen vast kunnen kennismaken met het boek.