Meer actueel nieuws over de 'Hoe jij...' ontdekavonturen en CircusPatz is te vinden op onze Facebookpagina, op Twitter en op Hyves. Ga voor foto's naar Pinterest en Flickr. Bezoek ook ons videokanaal op YouTube!

De Createurs achter de 'Hoe jij...' ontdekavonturen.


Krista Izelaar
Auteur van alle 'Hoe jij...' ontdekavonturen

>>Meer info


Michel Maas
Illustrator van 'Hoe jij de Wonderbaarlijke Avontureneilanden ontdekte'

>>Meer info


Denise van Leeuwen
Illustrator van 'Hoe jij de Miraculeuze Avonturenplaneten ontdekte'

>>Meer info


Nicole van Dooren
Illustrator van 'Hoe jij de Wonderbaarlijke Avontureneilanden ontdekte'

>>Meer info


Marck van Dooren
Vormgever van alle 'Hoe jij...' ontdekavonturen

>>Meer info


Patz van der Sloot
Bedenker 'Hoe jij...' ontdekavonturen...

>>Meer info


De Hoe jij-ontdekavonturen gaan ook allemaal over jou. Ja, jij. Jij gaat namelijk zelf op avontuur. Samen met kapitein Klots of Astronaut Maud. En samen met je moeder of vader, of met je vriendjes. Je maakt de vreemdste avonturen mee! Alle 'Hoe jij...' ontdekavonturen hebben een grote kaart en (sterren)windkaartjes om je eigen ontdekkingskoers te maken!

Hoe jij de Wonderbaarlijke Avontureneilanden ontdekte
Auteur: Krista Izelaar, Illustrator: Michel Maas en Nicole van Dooren

In dit prachtig vormgegeven en unieke scheepsjournaal van het Avonturenbootje beleven de lezertjes - of de voorgelezen kinderen - de meest wonderbaarlijke avonturen als ze samen met kapitein Klots en zijn scheepspoes Gerrit op ontdekkingstocht gaan langs de Avontureneilanden. Voor meisjes en jongens vanaf ongeveer 5 jaar (voorlezen). Met grote eilandenkaart en windkaartjes om zelf je avonturenkoers te bepalen.

Hoe jij de Onbekende Avontureneilanden ontdekte
*luisterboek, ingesproken door Aart Staartjes*
Auteur: Krista Izelaar

Voor meisjes en jongens vanaf ongeveer 5 jaar. Met eilandenkaart en windkaartjes om zelf je avonturenkoers door het luisterboek te bepalen.Hoe jij de Magistrale Avonturenplaneten ontdekte
Auteur: Krista Izelaar, Illustrator: Denise van Leeuwen

In dit prachtig vormgegeven en unieke dagboek van de avonturen van Astronaut Mauds Raketschip beleven de lezertjes - of de voorgelezen kinderen - de meest wonderbaarlijke avonturen als ze samen met Astronaut Maud en haar robothondje Laika op ontdekkingstocht gaan langs de Avonturenplaneten.

Voor meisjes en jongens vanaf ongeveer 5 jaar (voorlezen). Met grote planetenkaart en sterrenwindkaartjes om zelf je avonturenkoers te bepalen.