Meer actueel nieuws over CircusPatz is te vinden op onze Facebookpagina, op Twitter en op Hyves. Ga voor foto's naar Pinterest en Flickr. Bezoek ook ons videokanaal op YouTube!
Wat doet het Wonderbaarlijke Verhalen*laboratorium CircusPatz en waarom doen ze dat?

>> Bekijk het filmpje op YouTube...


De Createurs van het Verhalen*laboratorium:

>> Even voorstellen...'Talent voor fantasie is net zo waardevol als talent voor rekenen, taal en sport...'
Omdat we bij CircusPatz fantasie enorm belangrijk vinden zijn we een tijdje geleden onze verhalen*school voor kids en jongeren gestart.

>> De Verhalen*school


Ik hoef u niet te vertellen hoe groot de kracht is van een goed verhaal. Al sinds de mens bestaat maakt hij gebruik van verhalen als vermaak. Of als drager van een boodschap. Als metafoor.

Veel van de successen om ons heen maken gebruik van een verhaal. Van de winnaar van talentenjacht als 'The Voice' tot een bedrijf als Apple. Als geen ander snappen de createurs van het verhalen*laboratorium de kracht van storytelling. En daar blijft het niet bij. Niet alleen creƫren we verhalen, we geven ze ook vorm.

Daarom is CircusPatz 'middelenvrij'. We denken niet boeken, theater of film, we gaan op zoek naar het juiste podium om het verhaal te vertellen. Waar we wel in geloven is kwaliteit en liefde voor het vak. Daarom werken bij het Verhalen*laboratorium CircusPatz alleen maar mensen die niets lievers doen dan het maken van verhalen. En dat is terug te zien in onze verhaalproducten.


Lespakket vol verhalen in opdracht van Malmberg Uitgevers.


Niets voor niets sloot CircusPatz in 2009 een ongekend contract met de grootste uitgever van Nederland, A.W.Bruna Uitgevers/Arbeiderspers en produceerde we meer dan 18 verhaalproducten in 3 jaar tijd. Niet voor niets worden er -ondanks dat we maar net op de verhalenmarkt komen kijken- op dit moment een aantal van de CircusPatz verhalen verfilmd.

Het Wonderbaarlijke Verhalen*laboratorium CircusPatz kan ook uw verhaal vertellen. Van fundament onder uw merk tot een lesmethode, van een bijzonder relatiegeschenk tot aan een complete tv-serie. Of wat dacht u van een daadwerkelijk onvergetelijk avontuur voor uw hele personeel?

Ik nodig u van harte uit om eens langs te komen in ons Verhalen*laboratorium in Utrecht. Daar, verscholen in een oude fabriek vol kunstenaarsateliers kunnen we u laten zien wat we met verhalen kunnen. Ik beloof u dat het de moeite waard zal zijn.

Graag tot ziens en,

May All Your Days be Circus Days!
Patz van der Sloot

{Liefhebber van Planeten en Sterren}*{Verzamelaar van Buitengewoon Rare Objecten}*{Notoire Leenstoel Avonturier}*{ Amateur Schatzoeker}*{Verhalenjager}
en oprichter/verhalenmaker Wonderbaarlijke Verhalen*laboratorium CircusPatz.

M patz@circuspatz.com | T 06-52406004