Mijn Tekenboekrugzak

Als avonturier weet je natuurlijk nooit wanneer je weer een ontdekking doet. Daarom is het wel zo handig om altijd je tekenboek bij de hand te hebben. Dat hadden alle beroemde ontdekkingsreizigers en avonturiers immers ook...

>>> Meer info
Hoe jij de Wonderbaarlijke Avontureneilanden ontdekte

In dit prachtig vormgegeven en unieke scheepsjournaal van het Avonturenbootje beleven de lezertjes - of de voorgelezen kinderen - de meest wonderbaarlijke avonturen als ze samen met kapitein Klots en zijn scheepspoes Gerrit op ontdekkingstocht gaan langs de Avontureneilanden.

>>> Meer info
Hoe jij de Magistrale Avonturenplaneten ontdekte

Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Heb je al je vriendjes gedag gezegd? En je astronautenpak en planetenpaspoort ingepakt? Ja, want jij bent degene die op avontuur gaat. In dit boek heb jij namelijk de hoofdrol!

>>> Meer info
*Op dit moment niet verkrijgbaar in Nederland en Belgie*

De vakantie avonturenkoffer maakt ook van jouw vakantie een echt vakantieavontuur! Of je nu naar Texel of naar Frankrijk gaat, je gaat daar natuurlijk de meeste spannende en bijzondere vakantie avonturen beleven! Je gaat plekken ontdekken waar je misschien wel nog nooit bent geweest. Net zoals grote onderzoekers en ontdekkingsreizigers als Columbus die heel, heel lang geleden Amerika ontdekte! Columbus nam van alles mee van alle landen en plekken die hij ontdekte om thuis te laten zien. Musea vol!
De Cameron-Cadle expeditie naar de Kalahari Woestijn in 1914.
Op deze foto showen zowel Cameron als Cadle trots hun originele Vakantie Avonturenkoffers.

Nou, dat is precies de bedoeling van de vakantie avonturenKoffer! Het is namelijk een spannende avonturenkoffer, met potjes (voor zand, kleine schelpjes, kleine steentjes of andere spannende dingen die je onderweg gaat tegenkomen), een Vakantie Avonturendagboek waar je spannende tekeningen, gedroogde bloemetjes, bonnetjes en al je vakantie avonturen in mag schrijven (samen met je mama, papa, broertje, zusje, opa of oma) en een spannende vakantie avonturenkaart waar je kan aangeven waar je allemaal bent geweest (en waar je natuurlijk ook op mag schrijven).

Recensies

De koffer is wat mij betreft een absolute vakantietip!
(Peuteren.nl)


Ideaal voor de kleine ontdekkingsreiziger!
(De Standaard Lifestyle)


[...]Reken maar dat je kinderen een lol doet met zo`n koffer. (De Volkskrant)


Gegevens

Een avontuurlijke koffer(19 x 34 x 22cm), 6 potjes (transparant kunstof met draaideksel), etiketten voor op de potjes, Mijn Vakantie Avonturendagboek, een grote A1 Avonturenkaart van Europa en een Ouderbijlage met tips. De Vakantie Avonturenkoffer is voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar.

Uitgeverij: CircusPatz/A.W.Bruna Uitgevers | ISBN: 978 90 229 5916 9