Voor kids vanaf ongeveer 5 jaar (voorlezen)Hoe jij de Onbekende Avontureneilanden ontdekte (luisterboek)

Ontdek 5 nieuwe Avontureneilanden! Een mooi vervolg voor degene die het boek al kennen, een spannende kennismaking voor degene die nog niet op Eilandavontuur zijn gegaan. Ingesproken door Aart Staartjes.

>>> Meer info


Hoe jij de Wonderbaarlijke Avontureneilanden ontdekte

In dit prachtig vormgegeven en unieke scheepsjournaal van het Avonturenbootje beleven de lezertjes - of de voorgelezen kinderen - de meest wonderbaarlijke avonturen als ze samen met kapitein Klots en zijn scheepspoes Gerrit op ontdekkingstocht gaan langs de Avontureneilanden.

>>> Meer info


Mijn Tekenboekrugzak

Als avonturier weet je natuurlijk nooit wanneer je weer een ontdekking doet. Daarom is het wel zo handig om altijd je tekenboek bij de hand te hebben. Dat hadden alle beroemde ontdekkingsreizigers en avonturiers immers ook...

>>> Meer info
Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Heb je al je vriendjes gedag gezegd? En je astronautenpak en planetenpaspoort ingepakt? Ja, want jij bent degene die op avontuur gaat. In dit boek heb jij namelijk de hoofdrol! Deze keer gaan we de Magistrale Avonturenplaneten ontdekken. Samen met astronaut Maud en haar robothondje Laika. In dit dagboek vind je een speciale sterrenkaart en acht sterrenwindkaartjes. De sterrenwind bepaalt hoe jij door dit boek vliegt. Ga maar mee, als je durft... Voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar (voorlezen) tot ongeveer 9 jaar (zelf lezen), en natuurlijk voor mama's, papa's, oma's en opa's die met hun (klein)kinderen op avontuur willen gaan.
Boek met planetenkaart en sterrenwindkaartjes om zelf je avonturenkoers te bepalen.Recensies

Super kinderboek!! Leuke verhalen. verhalen met een les, maar niet te zwaar en zeker niet te dik bovenop, met veel fantasie en fantastische illustraties. ideaal voorleesboek voor het slapen gaan. opvolger van "hoe jij samen met kapitein klots ... avontureneilanden ontdekte". net zo'n topper.
[ Reads, Arnhem (via Bol.com) ]

Je krijgt zin om meteen te beginnen: op ontdekkingsreis met het hele gezin!
[ Peuterplace.nl ]

Voorleestijd en papa komt er echt niet met een tien minuten verhaaltje van af. Ieder verhaal is een aparte reis waar je ruim de tijd voor moet nemen, want wat valt er veel te ontdekken in dit meesterwerkje van CircusPatz.
[ Gaafvoorkinderen.nl ]

De lezer bepaalt in dit boek zelf welke planeet hij gaat ontdekken, en dat is natuurlijk heel bijzonder. Het maakt niet uit welke route je aflegt of in welke volgorde je het boek leest. Je kunt er voor kiezen bepaalde planeten vaker te bezoeken of ze links te laten liggen. Je kunt het lot een beetje helpen, of juist het lot (door de sterrenwindkaartjes) laten bepalen. De lezer is de onderzoeker en hij bepaalt, met een beetje hulp van de grote planetenkaart en sterrenwindkaartjes. Leuk en uitdagend!
[Peuteren.nl]


Boektrailer
Neem een kijkje in het boek:Gegevens:

Tekst: Krista Izelaar | Illustraties: Denise van Leeuwen | Vormgeving: Marck van Dooren | Naar een idee van Patz van der Sloot: CircusPatz

19,95 | 136 blz full color | hardcover | planetenkaart 44 x 60cm | 8 sterrenwindkaartjes | uitgever: CircusPatz/A.W.Bruna Uitgevers| ISBN 97 890 22 99 8809 |