Voor kids vanaf ongeveer 5 jaar (luisterboek)

Hoe jij de Wonderbaarlijke Avontureneilanden ontdekte

In dit prachtig vormgegeven en unieke scheepsjournaal van het Avonturenbootje beleven de lezertjes - of de voorgelezen kinderen - de meest wonderbaarlijke avonturen als ze samen met kapitein Klots en zijn scheepspoes Gerrit op ontdekkingstocht gaan langs de Avontureneilanden.

>>> Meer info


Hoe jij de Magistrale Avonturenplaneten ontdekte

In dit het dagboek van de avonturen van Astronaut Mauds Raketschip beleven de kinderen de meest wonderbaarlijke avonturen als ze samen met Astronaut Maud en haar robothondje Laika op ontdekkingstocht gaan...

>>> Meer info


Mijn Tekenboekrugzak

Als avonturier weet je natuurlijk nooit wanneer je weer een ontdekking doet. Daarom is het wel zo handig om altijd je tekenboek bij de hand te hebben. Dat hadden alle beroemde ontdekkingsreizigers en avonturiers immers ook...

>>> Meer info
Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Heb je al je vriendjes gedag gezegd? Je Avonturenspullen weer gepakt? Dat is belangrijk want jij bent weer degene die op avontuur gaat. In dit door Aart Staartjes voorgelezen luisterboek heb JIJ namelijk de hoofdrol!

Samen met kapitein Klots en zijn Scheepspoes Gerrit ontdekt je namelijk nog vijf Onbekende Avontureneilanden. Bij het luisterboek zit een eilandenkaart en windkaartjes om zelf je avonturenkoers te bepalen.

Voor kinderen en volwassenen die al eerder op Eilandavontuur gingen een spannend vervolg,voor mensen die de 'Hoe jij...' serie nog niet kennen een avontuurlijke kennismaking.

Voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar en natuurlijk voor mama's, papa's, oma's en opa's die met hun (klein)kinderen op avontuur willen gaan.Luisterboek met eilandenkaart en windkaartjes om zelf je avonturenkoers te bepalen.Recensies:

Een heerlijk luisterboek dat je ├ęcht meeneemt op reis...
[Kidslog.nl]

Dit luisterboek van A.W. Bruna met windkaartjes en echte zeekaart - om zelf je koers te bepalen - is perfect om te luisteren als je een grote rit in de auto gaat maken. Het is zo'n spannend verhaal, je bent zo op plaats van bestemming.
[gaafvoorkinderen.nl]

Bijzondere serie (voor) leesboeken nu ook als audioboek met 5 nieuwe eilandavonturen, op boeiende- en creatieve wijze ingesproken door Aart Staartjes. De redactie Entertainment van Nieuws van Nederland geeft ***** (5) sterren voor dit orginele- en fraai vormgegeven audioboek
[Nieuwsvannederland.nl]Boektrailer/luisterfragment:


Gegevens:

Tekst: Krista Izelaar | Voorgelezen door Aart Staartjes | Illustraties: Michel Maas, Marck van Dooren, Patz van der Sloot | Vormgeving: Marck van Dooren | Naar een idee van Patz van der Sloot

14,95 | 1 CD | 8 sterrenwindkaartjes | uitgever: CircusPatz/A.W.Bruna Uitgevers| ISBN 978 90 229 9951 6 |