** Maak zelf het avontuur mee! **

Ministerie van Zeer Geheime Zaken: Het Raadsel van het Postkantoor


Er is iets vreemds aan de hand. Plotseling verliest het Ministerie van Zeer Geheime Zaken het contact met één van zijn verborgen kantoren. En om het allemaal nog vreemder te maken is juist dát kantoor de zeer geheime bewaarplaats van het Maximus Mysterium, het oude boek waarin alle opgelost zaken worden beschreven. Onder leiding van de zeer ervaren agent Joep dringt een groep agenten de kantoren binnen om de zaak te onderzoeken.

En jij kan één van die agenten zijn...Het Oude Hoofdpostkantoor

Het avontuur dat je echt kan meemaken speelt zich af in het oude hoofdpostkantoor op de Coolsingel in Rotterdam. Een enorm pand dat al een tijdje niet meer in gebruik is. Normaal gesproken kan je dus helemaal niet in het pand komen. En dat is maar goed ook want het is een doolhof. Vol lege kantoren, zalen en gangen.Zondag 23 december

Ben je tussen 9 en 12 jaar en niet snel bang? En denk jij dat je een mysterie kan oplossen? Dat kan jij dit avontuur ECHT meemaken. Op zondag 23 december, tijdens de KerstGarten kerstmarkt in het postkantoor op de Coolsingel mag je je aanmelden bij de verhalen*winkel van Het Wonderbaarlijke Verhalen*laboratorium CircusPatz. Je mag het avontuur helemaal voor niets meemaken. Hou er wel rekening mee dat het best spannend kan gaan worden. Dus je moet het wel echt durven...

Het avontuur duurt ongeveer 15 minuten en we starten ieder heel uur.

Klik hier voor meer info over de KerstGarten.


Het Ministerie van Zeer Geheime Zaken

Het Ministerie van Zeer Geheime Zaken staat onder leiding van de geheimzinnige familie Maximus en lost zaken op die zó mysterieus zijn, dat de politie en gewone geheime diensten ze niet op kunnen lossen.

Daarom schakelt het Ministerie slimme meisjes en jongens in om de Zeer Geheime Zaken op te lossen. Kinderen zijn voor sommige zaken nou eenmaal de beste geheim agenten, omdat ze anders denken dan volwassenen. Wie weet is het Ministerie wel op zoek naar jou!