Als midden in de bijzonder koude winter de gracht rond het stadje Niemansfort maar niet wil bevriezen en de bekende eerste schaatswedstrijd niet gereden kan worden, denkt iedereen aan een natuurverschijnsel.

Het Ministerie van Zeer Geheime Zaken denk er anders over en stuurt onder leiding van Tom Maximus, de zoon van de minister van Zeer Geheime Zaken, zijn ervaren agent Houk en de onervaren Hubert naar het met oude forten en bunkers omringde stadje om poolshoogte te nemen...

Het derde avontuur van het Ministerie van Zeer Geheime Zaken, dat onder leiding van de familie Maximus met de hulp van kinderen mysterieuze zaken oplost, die voor de politie en bekende geheime diensten niet op te lossen zijn.

Met geheime kaart van de forten rond Niemansfort en extra bewijsmaterialen die te downloaden zijn vanaf een zeer geheime website.Onder leiding van de familie Maximus lost het Ministerie van Zeer Geheime Zaken mysterieuze zaken op die voor de politie en de bekende geheime diensten niet op te lossen zijn. Gelukkig zijn er nog kinderen, die anders denken dan volwassenen en daardoor vaak op nieuw sporen komen.

Eerder verscheen van het Ministerie van Zeer Geheime Zaken het speurboek Het Verdwenen Spiegelpaleis en de Orde van de Weerheren, een dossier waarin je de zaak echt zelf moet oplossen en de twee meedenkboeken 'De Splijtende Stad en het Raadsel van de Zwijgende Bazelaar' en ' Het Verzonken Labyrint en het Geheim van het Gedachtegas' Net zoals het meedenkboek De Splijtende Stad... hoeft je dit keer ook niet alles zelf op te lossen, meedenken mag natuurlijk altijd!(er staan zelfs vragen in)
.


Weer extra materiaal te downloaden vanaf een nieuwe, zeer geheime website!

Ondanks dat je de mysterieuze zaak niet zelf hoeft op te lossen, zijn er toch weer extra bewijsmaterialen te downloaden vanaf een nieuwe geheime website...


Te bestellen via de CircusPatz Verhalen*winkel of te koop in de boekhandel


Het boek is bestellen via de CircusPatz Verhalen*winkel of te koop in de boekhandel< Het kost 16,95 heeft 261 blz. In het boek zitten spannende geheime kleur-illustraties, een grote geheime kaart er zijn extra bewijsmaterialen te downloaden vanaf een speciale website. Het boek is uitgegeven door CircusPatz/A.W.Bruna Uitgevers.


ISBN 978 94 005 0048 8


Zelf een zaak oplossen: Het Verdwenen Spiegelpaleis en de Orde van de Weerheren


  Zoals je na het lezen van De splijtende stad en het raadsel van de zwijgende Bazelaar wel zult weten is het Ministerie van Zeer Geheime Zaken altijd op zoek naar slimme meisjes en jongens zoals Houk, Keet of Nele om de zeer mysterieuze zaken op te lossen. Kinderen denken nou eenmaal anders dan volwassenen en lossen daarmee beter dit soort vreemde zaken op.

Met de nieuwste speurpuzzel van het Ministerie van Zeer Geheime Zaken; Het verdwenen Spiegelpaleis en de Orde van de Weerheren kun je zelf een zeer geheimzinnige zaak tot een goed einde brengen.

Meer weten? Klik hier!

 

Meedenkboek 1: De Splijtende Stad en het Raadsel van de Zwijgende Bazelaar

Van de ene op de andere dag loopt er een grote scheur dwars door het stadje Zilterem. Het normaal zo rustige plaatsje is even in het wereldnieuws, maar al snel gaat iedereen weer door waar hij gebleven was. Maar de barst wordt groter en groter en het stadje lijkt stiller en stiller te worden. Zelfs de Bazelaar zwijgt als het graf...

Meer weten? Klik hier!