Ministerie van Zeer Geheime Zaken: Het Verzonken Labyrint en het Geheim van het Gedachtegas.


Er verdwijnen al enige tijd op zeer mysterieuze wijze zeecontainers van grote schepen, vlak voor ze de haven van Wallepoort invaren. De politie zit met de handen in het haar. Als er dan ook nog kinderen verdwijnen in de buurt van de haven, wordt het Ministerie van Zeer Geheime Zaken ingeschakeld om hier haar geheime licht over te laten schijnen.

Tom, zoon van de Minister van Zeer Geheime Zaken, helpt zijn vader bij het oplossen van deze zaak. Samen met Berber en Boet, een behoorlijk bijdehante tweeling van bijna veertien jaar die nog niet eerder door het Ministerie zijn gerekruteerd, gaat hij op onderzoek uit in Wallepoort. Hier lopen ze een vreemd drietal tegen het lijf, dat hen naar de toegang van een verzonken labyrint leidt...
Onder leiding van de familie Maximus lost het Ministerie van Zeer Geheime Zaken mysterieuze zaken op die voor de politie en de bekende geheime diensten niet op te lossen zijn. Gelukkig zijn er nog kinderen, die anders denken dan volwassenen en daardoor vaak op nieuw sporen komen.

Eerder verscheen van het Ministerie van Zeer Geheime Zaken het speurboek Het Verdwenen Spiegelpaleis en de Orde van de Weerheren, een dossier waarin je de zaak echt zelf moet oplossen en het meedenkboek 'De Splijtende Stad en het Raadsel van de Zwijgende Bazelaar'. Net zoals het meedenkboek De Splijtende Stad... hoeft je dit keer ook niet alles zelf op te lossen, meedenken mag natuurlijk altijd!(er staan zelfs vragen in)
.


Weer extra materiaal te downloaden vanaf een nieuwe, zeer geheime website!

Ondanks dat je de mysterieuze zaak niet zelf hoeft op te lossen, zijn er toch weer extra bewijsmaterialen te downloaden vanaf een nieuwe geheime website...


Neem een kijkje in het boek:

Verkrijgbaar in de CircusPatz Verhalen*winkel of te bestellen in de boekhandel...


Verkrijgbaar in de CircusPatz Verhalen*winkel of te bestellen in de boekhandel... Het kost 16,95 heeft 261 blz. In het boek zitten spannende geheime kleur-illustraties, een grote geheime kaart er zijn extra bewijsmaterialen te downloaden vanaf een speciale website. Het boek is uitgegeven door CircusPatz/A.W.Bruna Uitgevers.


ISBN 978 90 229 9746 8


Zelf een zaak oplossen: Het Verdwenen Spiegelpaleis en de Orde van de Weerheren


  Zoals je na het lezen van De splijtende stad en het raadsel van de zwijgende Bazelaar wel zult weten is het Ministerie van Zeer Geheime Zaken altijd op zoek naar slimme meisjes en jongens zoals Houk, Keet of Nele om de zeer mysterieuze zaken op te lossen. Kinderen denken nou eenmaal anders dan volwassenen en lossen daarmee beter dit soort vreemde zaken op.

Met de nieuwste speurpuzzel van het Ministerie van Zeer Geheime Zaken; Het verdwenen Spiegelpaleis en de Orde van de Weerheren kun je zelf een zeer geheimzinnige zaak tot een goed einde brengen.

Meer weten? Klik hier!

 

Meedenkboek 1: De Splijtende Stad en het Raadsel van de Zwijgende Bazelaar

Van de ene op de andere dag loopt er een grote scheur dwars door het stadje Zilterem. Het normaal zo rustige plaatsje is even in het wereldnieuws, maar al snel gaat iedereen weer door waar hij gebleven was. Maar de barst wordt groter en groter en het stadje lijkt stiller en stiller te worden. Zelfs de Bazelaar zwijgt als het graf...

Meer weten? Klik hier!