Ministerie van Zeer Geheime Zaken: De Splijtende stad en het Raadsel van de Zwijgende Bazelaar


Van de ene op de andere dag loopt er een grote scheur dwars door het stadje Zilterem. Het normaal zo rustige plaatsje is even in het wereldnieuws, maar al snel gaat iedereen weer door waar hij gebleven was. Maar de barst wordt groter en groter en het stadje lijkt stiller en stiller te worden. Zelfs de Bazelaar zwijgt als het graf. Het Ministerie van Zeer Geheime Zaken besluit de hulp in te roepen van geheim agenten Houk en Keet. Die er, ondanks vurige meningsverschillen, al snel achterkomen dat de eeuwenoude vijand van het ministerie opnieuw achter dit mysterie schuilt...Onder leiding van de familie Maximus lost het Ministerie van Zeer Geheime Zaken mysterieuze zaken op die voor de politie en de bekende geheime diensten niet op te lossen zijn. Gelukkig zijn er nog kinderen, die anders denken dan volwassenen en daardoor vaak op nieuw sporen komen.

Eerder verscheen van het Ministerie van Zeer Geheime Zaken het speurboek Het Verdwenen Spiegelpaleis en de Orde van de Weerheren, een dossier waarin je de zaak echt zelf moet oplossen. Bij De Splijtende Stad hoeft je niet zelf op te lossen, meedenken mag natuurlijk altijd!(er staan zelfs vragen in)


Weer extra materiaal te downloaden vanaf een nieuwe, zeer geheime website!

Ondanks dat je de mysterieuze zaak niet zelf hoeft op te lossen, zijn er toch weer extra bewijsmaterialen te downloaden vanaf een nieuwe geheime website...

 

Neem een kijkje in het boek:
*voordeel editie* Het boek is te bestellen via de Verhalen*winkel van CircusPatz en via de boekhandel! Het kost 7,50 heeft 261 blz. In het boek zit een geheime kaart gevouwen (in kleur) en er zijn extra kleurmaterialen te downloaden vanaf een speciale website. Het boek is uitgegeven door CircusPatz/A.W.Bruna Uitgevers.


ISBN 978 90 229 5932 9


Geheime kaart in het boek?Een zeer grote geheime kaart uit het archief van het Ministerie van Zeer Geheime Zaken zit ingevouwen in het boek. Deze kaart speelt een belangrijke rol in de zaak van de splijtende stad en het raadsel van de Zwijgende Bazelaar...

 

Zelf een zaak oplossen: Het verdwenen Spiegelpaleis en de Orde van de Weerheren

Zoals je na het lezen van De splijtende stad en het raadsel van de zwijgende Bazelaar wel zult weten is het Ministerie van Zeer Geheime Zaken altijd op zoek naar slimme meisjes en jongens zoals Houk, Keet of Nele om de zeer mysterieuze zaken op te lossen. Kinderen denken nou eenmaal anders dan volwassenen en lossen daarmee beter dit soort vreemde zaken op.

Met de nieuwste speurpuzzel van het Ministerie van Zeer Geheime Zaken; Het verdwenen Spiegelpaleis en de Orde van de Weerheren kun je zelf een zeer geheimzinnige zaak tot een goed einde brengen.

Meer weten? Klik hier

Meedenkboek2: het Verzonken Labyrint en het geheim van het Gedachtegas

Het is herfstvakantie. Er verdwijnen al enige tijd op zeer mysterieuze wijze zeecontainers van grote schepen, niet lang voor ze de haven van Wallepoort invaren. De politie en de kustwacht zitten met de handen in het haar. Het Ministerie van Zeer Geheime Zaken wordt ingeschakeld om hier wederom haar geheime licht over te laten schijnen...

Meer weten? Klik hier